Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Salves Oy on ilmalämpöpumppujen asiantuntija. Palveluumme kuuluu laadukkaiden ilmalämpöpumppujen myynti, asennus, huollot sekä puhdistukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Toimimme Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella.

Yhteystiedot

Valitse energiatehokas ilmalämpöpumppu

Laadukas ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen vaihtoehto kiinteistösi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmäksi. Helppokäyttöisellä ilmalämpöpumpulla maksimoit ympärivuotisen mukavuuden, olipa kyseessä kotisi tai yrityksesi toimitila. Kylmän talven ja kovien pakkasten koittaessa voit nauttia lämpöpumpun tuomasta lämmöstä vailla huolta suurista energiakustannuksista. Vastaavasti kesän kuumimmillakin helteillä kiinteistön pitäminen viileänä on vaivatonta ilmalämpöpumpun ansiosta.

Myymämme laitteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Olemme mielellämme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan laitteen valinnassa sekä sen asettelun suunnittelussa. Kauttamme saat ilmalämpöpumpun asennuksen, kaikki tarvitsemasi huollot sekä puhdistuspalvelun laitteen kunnossapitoon. Halutessasi kerromme sinulle enemmän uuden laitteesi toiminnasta ja opastamme sen päivittäisessä käytössä sekä ylläpidossa.

Teemme myös sähkötyöt

Mitsubishi ja muut edustamamme laatumerkit

Myymme, asennamme ja huollamme useita alan parhaimmistoon kuuluvia ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu ja Gree.  

Yksi valikoimamme kysytyimmistä malleista on korkealaatuinen ja energiatehokas Mitsubishi Electric LN25 ja uusin RW25 -ilmalämpöpumppu. Malli eroaa muista ilmalämpöpumpuista erityisillä teknisillä ominaisuuksillaan, kuten kaksoissiivekejärjestelmätoiminnolla sekä sisäänrakennetulla Wi-Fi-yhteydellä. Suositusta sarjasta löytyy myös useita eri värivaihtoehtoja.

 

Salves Oy asentaa tehokkaat ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Kerromme mielellämme lisää laitteista sekä niiden toiminnasta, ja olemme apunasi sopivan laitteen valinnassa. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä!

Tutustu lisää MSZ LN -sarjan ilmalämpöpumppuihin

Salves Oy on ilmalämpöpumppujen asiantuntija Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto