Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Salves Oy on ilmalämpöpumppujen asiantuntija. Palveluumme kuuluu laadukkaiden ilmalämpöpumppujen myynti, asennus, huollot sekä puhdistukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Toimimme Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella.

Yhteystiedot

Valitse energiatehokas ilmalämpöpumppu

Laadukas ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen vaihtoehto kiinteistösi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmäksi. Helppokäyttöisellä ilmalämpöpumpulla maksimoit ympärivuotisen mukavuuden, olipa kyseessä kotisi tai yrityksesi toimitila. Kylmän talven ja kovien pakkasten koittaessa voit nauttia lämpöpumpun tuomasta lämmöstä vailla huolta suurista energiakustannuksista. Vastaavasti kesän kuumimmillakin helteillä kiinteistön pitäminen viileänä on vaivatonta ilmalämpöpumpun ansiosta.

Myymämme laitteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Olemme mielellämme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan laitteen valinnassa sekä sen asettelun suunnittelussa. Kauttamme saat ilmalämpöpumpun asennuksen, kaikki tarvitsemasi huollot sekä puhdistuspalvelun laitteen kunnossapitoon. Halutessasi kerromme sinulle enemmän uuden laitteesi toiminnasta ja opastamme sen päivittäisessä käytössä sekä ylläpidossa.

Teemme myös sähkötyöt

Fujitsu ja muut edustamamme laatumerkit

Myymme, asennamme ja huollamme useita alan parhaimmistoon kuuluvia ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba  ja Gree.  

Yksi valikoimamme kysytyimmistä malleista on korkealaatuinen ja energiatehokas Fujitsun Kmcdn 09-ilmalämpöpumppu. Laitteessa sisään rakennettu wifi-yhteys etäohjausta ja seurantaa varten.

 

Salves Oy asentaa tehokkaat ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Kerromme mielellämme lisää laitteista sekä niiden toiminnasta, ja olemme apunasi sopivan laitteen valinnassa. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä!

Tutustu lisää Fujitsun ilmalämpöpumppuihin

Salves Oy on ilmalämpöpumppujen asiantuntija Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto