Sähkötyöt ammattitaidolla Joensuun lähiseuduilla

Salves Oy on sähköalan luotettava ja kokenut kumppanisi. Toteutamme kaikki tarvitsemasi sähkötyöt kotonasi, yrityksesi toimitiloissa sekä taloyhtiössäsi. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun kaipaat osaavan sähköasentajan palveluita. Toimimme koko Joensuun alueella sekä tarvittaessa muuallakin Pohjois-Karjalassa.

Yhteydenotto

Tarjoamme monipuoliselle asiakaskunnallemme luotettavaa sähköalan palvelua asiakkaan kanssa yhdessä sovittua aikataulua, budjettia sekä muita sopimuksia noudattaen. Asiantunteva henkilökuntamme suosittelee kustannustehokkaimmat ja toimivimmat ratkaisut kohteen yksilölliset piirteet huomioiden. Yrityksemme on Tele- ja Sähköurakoitsijaliiton jäsen, ja noudatamme kaikessa työssämme liiton sääntöjä, ohjeita sekä eettisiä toimintaperiaatteita.

Sähkösaneeraukset ja -urakoinnit

Toteutamme sähkösaneerauksia erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin sekä pienimuotoisia sähköurakointeja. Ammattilaisen toteuttama sähkösaneeraus nostaa kiinteistön arvoa ja lisää rakennuksen sähkö- sekä paloturvallisuutta merkittävästi. Nykyaikaiset ja ympäristöystävällisemmät sähköjärjestelmäratkaisut tarjoavat lisäksi mahdollisuuden suuriinkin säästöihin energiakustannuksissa. Huolella ja asiantuntijuudella toteutettu sähkösaneeraus onkin aina investointi tulevaisuuteen. Kun sähkösaneeraus tulee ajankohtaiseksi kiinteistössäsi, käänny meidän puoleemme. Salves Oy toteuttaa sähköremontit kokemuksen tuomalla varmuudella.

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Kaikki tarvitsemasi sähkötyöt

Toteutamme tarvitsemasi sähköhuollot ja -asennukset nopeasti ja vaivattomasti! Työskentelemme ammattilaisen tehokkuudella, jotta sähkötyöt häiritsisivät mahdollisimman vähän normaalia elämää tai esimerkiksi tilassa tapahtuvaa liiketoimintaa. Sähköasentajamme huolehtivat sähköhuoltojen ja -asennusten asianmukaisesta, standardien ja säädösten mukaisesta toteuttamisesta ja varmistavat lopputuloksen turvallisuuden ja toimintavarmuuden. Käytämme työssämme ainoastaan korkealaatuisia ja hyväksyttyjä komponentteja ja muita sähkötarvikkeita.

Saat meiltä myös aurinkopaneelit
Kodin sähkö -ikoni

Yksityisille kotitalouksille

Kodin sähkötyöt on aina syytä jättää alan kokeneelle ja koulutetulle tekijälle. Me Salves Oy:llä huollamme kaikki kodin sähkölaitteet kiukaista lämminvesivaraajiin ja ilmalämpöpumpuista valaistukseen. Asennamme myös uudet laitteet asiantuntevasti ja tarpeesi mukaan myös nopealla aikataululla. Ota meihin yhteyttä ja kutsu paikalle ammattitaitoinen sähköasentaja!

Sähkö-ikoni

Yrityksille

Tarjoamme kattavat sähkötyöt eri alojen yritysten tarpeisiin. Kun liiketilasi sähkölaitteet kaipaavat huoltoa tai uusi laite asiantuntevaa asennusta, kutsu meidät apuun. Varmistamme toimitilasi laadukkaan sähköistyksen lattiasta kattoon.

Talon sähköistys -ikoni

Taloyhtiöille

Palveluihimme kuuluvat kaikki taloyhtiöiden tarvitsemat sähköhuollot sekä -asennukset. Kauttamme saat myös kaikki huoneistoissa tarvittavat sähkötyöt kustannustehokkain kustannuksin.

Sähkösuunnitelmat

Osaamiseemme kuuluu lisäksi sähkösuunnitelmien laatiminen. Onnistunut ja toimiva sähköistys lähtee aina huolellisesta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavasta sähkösuunnitelmasta. Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa esimerkiksi valokatkaisijoiden sekä pistorasioiden sijainnit huoneistossa. Tarjoamme sähkösuunnitelmapalvelua pienempiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin.

Kysy lisää

Sähkötyöt asiantuntevasti Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa toteuttaa Salves Oy. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto